tisdag 7 mars 2017

Livstecken

Hejhej, ursäkta pausen. Sedan sist har jag bland annat:  

 
- Jobbat en hel del (intensiv period på jobbet). I dag dock hemifrån, vilket hunden verkar mycket lycklig över. Han har delvis bökat in sig under min dator, vilket gör det hela aningen instabilt. 

- Promenerat mycket. Jag vet inte vad för kraftuttryck jag ska ta till, det är så fantastiskt att ljuset kommer tillbaka - nu är det ju redan ljust från sju till sju, ungefär. 


- Sytt paljetter på sjuåringens gymnastikdräkt. Det tar hundra år (142 paljetter som ska sys fast en och en), men blir nog fint. I synnerhet enligt sjuåringarna, förstås - en kompis blev sugen på att börja i truppgymnastiken bara för dräktens skull. 

- Sett klart Designated Survivor - så bra! Vi såg sista avsnittet i går, vad ska vi nu ta oss till? Lyckligtvis lär nästa säsong börja sändas den här veckan, så nu kanske vi får börja följa den i realtid - ett avsnitt per vecka, som för femton år sedan.

- Ätit fastlagsbullar, fast inte så värst många. Här de absolut bästa, hemmagjorda av trettonåringen. Chilin markerar syltfyllning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar