fredag 12 december 2014

Decemberpyssel

Jag kunde antagligen lika bra kopiera ett inlägg från 2013 eller 2011 här, för det är alltid bråttom och mycket på g i december. Mycket att göra på jobbet och massor av julfester.

Tisdag-onsdag blev dock litet lugnare för min del den här veckan, då de ringde från dagis och sa att den här lilla tomten var så kraxig att hon nog skulle må bättre hemma.

I går kunde hon gå tillbaka till dagis, och det var tur för de hade ju julfest. Utomhus, för första gången. De hade dekorerat med en massa lyktor med levande ljus och det var faktiskt rätt fint trots att man höll på att blåsa bort i stormen.

I morgon får vi fira vår egen Lucia - tredje dottern, som nu fyller elva. När hon föddes på Luciadagen blev de två storasystrarna (fem och tre år då) mycket bekymrade för att de aldrig mera skulle få vara Lucia, för födelsebarnet får ju bestämma på sin dag och de tänkte att hon kommer att vilja vara Lucia varje år. Hittills har Lucia-konkurrensen inom familjen inte varit något stort problem, kan man ju nu konstatera. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar