måndag 23 februari 2015

Ny vecka, nya tag

 
Lande blev det nu inte - maken var ganska förkyld och då är det kanske inte optimalt att åka till en stuga, som visserligen blir varm men förmodligen först på söndag förmiddag.

Och som vädret utvecklade sig var det nog lika bra. Iskallt ösregn på glashal is. Härliga februari. Istället hittade vi på ganska ovanliga programpunkter: På lördagen besökte vi det tropiska växthuset i Vik (vilken oväntad glädje att komma in i ett varmt, fuktigt hus där det doftade av tropiska växter. Man borde ha haft med en hängmatta och en bok och tillbringat hela dagen där)och åt utsökt turkisk mat i Gårdsbacka. På söndagen åkte vi till Borgå, tittade på isskulpturer och pysslade med boksidor i Runebergs hem. Till och med den aktiva femåringen vek belåtet origami av gamla boksidor i nästan en timme.

Och nu är det nya tag på jobbet. Men i jämförelse med alla kollegor, som i dag återkommit från sportlovsfirandet, är min dag ganska bra. Ingen exploderad mailbox och återgång-till-vardagen-ångest. Sextonåringen är i Budapest och ska vara där hela veckan på ett Obessu-evenemang. Men resten av familjen tassar på som vanligt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar