måndag 4 januari 2016

2016!

Gott nytt år!
Nyårsafton firade vi hos makens bror, med trevligt sällskap och god mat - bl.a. tårtan på bilden. Den gjorde femtonåringen tillsammans med sin kompis, som också var på samma fest (i ärlighetens namn sa femtonåringen att hennes andel främst var de uppmuntrande tillropen). Trevligt var det, och när vi började samla ihop oss för att åka hem - klockan 02.30 - sa både femtonåringen och sexåringen förvånat "Varför det?". 

Maken for på jobb i dag igen, men flickorna och jag lorvar vidare i ytterligare ett par dagar. Ju längre man är ledig, desto slöare tycks man bli. Det behövs inte mycket program för att fylla en dag. I går kom visserligen en kompis, som normalt bor i Bryssel, på besök och stannade över natten. Och i dag har jag faktiskt städat klädrummet.

Och i går tog vi en lång promenad till sjön mitt i vår stad. Den har frusit med blankis, så man kan skrinna på den. Sjuttonåringen och sexåringen skrann, men maken och jag fick snart gå vidare med hunden - det var så kallt så den inte kunde stå stilla.  

Och innan vi kom tillbaka för att hämta flickorna tröttnade visst minstingen och pausade i ett träd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar