lördag 12 september 2015

Hej och hå

Som ni eventuellt har kunnat ana av bloggningsfrekvensen så har det varit rätt programspäckade veckor. Mycket på jobbet med både det vanliga jobbet och planeringen för nästa är, och mycket på fritiden. 

Torsdag-fredag åkte vi sedan på "resa" med det närmaste jobbteamet, till Villmanstrand, och det var mycket mycket lyckat. Först hade vi ett riktigt effektivt möte hela dagen, och på kvällen åkte vi på en båttur på Saimen.

När vi kom iland igen hade det blivit mörkt, och vi fick sällskap av en välmående och tydligen rätt tam räv (!!!) i hamnen.  

På fredagen besökte vi både bageriet och godisfabriken i Villamnstrand. Här ser ni hur väldisciplinerade kommunikationsteamet är - instruktionerna var "gå i rad så där som en andfamilj", och så ser vi onekligen ut.

Sent på fredag kväll kom vi så äntligen till lande (efter fem timmars bilfärd för min del), och värmde de karelska pirogerna från bageriet till kvällsbit.

Och i dag har vi tagit igen oss. Programmet har varit sovmorgon, en utflykt till närmaste butik för att handla mat, pizzalunch på restaurang, paus i solstolarna på egen terrass, bastu och middag. Precis lagom ansträngande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar