onsdag 27 april 2022

Familjehelg

 

Förra helgen åkte vi till Vasa med hela familjen, hundar och allt. Jag hade gett resten av familjen biljetter till Botnia Paradise och därtill hörande hotellövernattning till julklapp. Ursprungligen var det tänkt att vi skulle åka redan i januari, men sedan stängde coronarestriktionerna teatrarna och alltsammans sköts upp. Men nu var det dags!

Fyra personer och hundarna åkte upp med bil, två kom med tåg, och sedan samlades vi för middag och teater. Och den var så bra och rolig! Allihop, från 12-åringen till oss vuxna, uppskattade den storligen. 

Vi övernattade på Sokos Royal Vaasa, som jag hade bokat när de hade något bra erbjudande, utan att känna till hotellet desto mera. Det visade sig vara riktigt, riktigt bra. Väldigt centralt, bekväma sängar, tysta rum och bra frukost. Vi hade bokat husdjursrum (såklart), och när vi checkade in överräckte de en välkomstpåse med tuggben och bajspåsar. Det var ganska sött. Och, som ni ser, var hundarna mycket nöjda med att stanna i rummet och titta på morgon-tv när vi gick på frukost.

På söndagen gjorde vi en utflykt till Strömsö, gick på ett stort lopptorg, åt lunch och drack kaffe på stan innan vi styrde bilen hemåt igen. Så fin helg! Trevligt program, och det är alltid roligt att vara tillsammans med hela familjen. Mycket babbel och skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar