tisdag 16 augusti 2022

Intensiva veckor

 

Det känns som om det har varit så mycket på gång de senaste veckorna, att man bara har vimsat omkring från det ena till det andra. Men kanske det bara känns så för att jag var tre dagar på jobbresa i Österbotten förra veckan, och man tappar ju alltid rytmen litet om man är borta. Om man ens hade hittat den efter semestern.

Veckoslutet var också programfyllt, på ett trevligt sätt. På fredagen hade vi kräftskiva hos oss, med makens familj. Vi var ett femtontal, och som vanligt var det högljutt, livligt och trevligt. 

På lördagen var det konfirmationskalas hos en kompisfamilj och träff med en vän som är på besök i Finland. På söndagen började vi med kalasbrunch för maken och minstingen, som haft födelsedagar, och fortsatte sedan dagen som flytthjälp för störstingen och hennes pojkvän, som nu flyttade från studentbyn till Berghäll. Fint blir det! Och mycket motion fick man, upp och ner för trapporna i värmen.

Och igår, efter skol-och arbetsdag, hade den nyblivna trettonåringen kalas för några av sina närmaste kompisar. Hon ville fira med att åka till en vattenpark i Esbo, och den såg faktiskt imponerande ut - också från stranden betraktad. Sedan åkte vi till oss och åt hotdog och chokladbollar. Trevligt firande.

Men idag! Idag har jag fått mycket gjort på jobbet, och dessutom ätit tillredd lunch (inte bara ett stekt ägg)! Just nu känns det som om jag har grepp om vardagen igen (få se hur det känns imorgon). Nästa steg blir att komma överens om regelbundna hundturer med barnen, så jag får ordning på veckorna och vet vilka dagar jag åker in till kontoret.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar