torsdag 6 juli 2023

Sista jobbveckan

 

Inför sista jobbveckan innan semestern (det vill säga denna vecka) förflyttade vi oss, våra datorer, nätet och vår övriga packning till lande och distansjobbar nu här.

Vi hade inte varit på Kimitolande på flera veckor, och fast jag nog hade tänkt att gräset kommer att vara högt blev jag ändå förvånad - för det växte små träd på vår bakgård! Hur kan de komma upp så snabbt? Men nu har vi klippt gräset (och klippt ner slyn) och planterat sommarblommor och örter, så det börjar arta sig igen.

Äldstingen och hennes sambo är också här, och det betyder att de tillreder fantastiska vegetariska måltider åt oss. 

Öppen lasagne.

Tarte tatin med tomat.

På tisdagen kom också 23-åringen hit, så nu är hela familjen på plats, utom den interrailande 19-åringen. Fyra jobbar, så vi vandrar litet av och an och letar efter lugna vråar där man kan ha möten. Men efter imorgon börjar semestern.

Och på tisdagskvällen var vi för första gången på bingokväll i den lokala ungdomsföreningens hus. Så roligt, massor av folk i alla åldrar och massor av vinster, så nästan alla vann någonting. 23-åringen lyckades få en rad full just vid 15:e bollen, och det betyder Kaffepotten, så hon vann 3,5 kg kaffe! Kaffe finns alltså i stugan, om någon vill komma på en kopp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar