tisdag 31 mars 2015

Förväntningar

Femåringen ska delta i Bamse-klubben under vår resa till Cypern. Det är första gången som något av våra barn är anmälda dit, så vi har inte riktigt koll på procedurerna. Därför blev jag litet överraskad när jag mitt i brådskan på jobbet förra veckan fick ett mail från Bamse, som sa att han hade skickat ett paket.

Och gissa om vi har väntat på paketet sedan dess. I går kom det äntligen. Det innehöll en liten ryggsäck, en lippis, en t-skjorta och en pysselbok (med en flygbiljett för ett mjukisdjur). Ivern var stor (främst hos femåringen), och efter alla provningar tog jag undan paketet så allt ska finnas kvar när vi åker iväg. Poäng åt Finnmatkat, det är roligt när man får glädja sig åt resan i förväg, också om man är fem år.

Och hunden har uppenbarligen ätit något olämpligt igen. Han har kastat upp två gånger i femtonåringens säng (någon form av favoritställe för stunden, vi har inte hittat några pölar någon annanstans) och i natt fick hon tydligen nog efter att ha bytt lakan för andra gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar