tisdag 7 april 2015

Påsken 2015

Pingvinen är mitt favoritdjur, och 11-åringen målade snällt nog ett pingvin-påskägg åt mig
Hela påsken tog vi det lugnt, och följde alltså planen till punkt och pricka. Vi var på lande från torsdag kväll till söndag eftermiddag, sov långa nätter, tog långa promenader, läste och spelade spel och åt i stort sett oavbrutet. En dag (den aktivaste) var vi på påskmarknad och besökte simhallen. En annan dag hade vi två omgångar gäster. Men för övrigt hängde vi bara med familjen.

Vädret inspirerade inte till så mycket utomhusvistelse, men maken och jag promenerade långt varje dag. Vi hittade nya skogsvägar, och trafiken var obefintlig så hunden kunde springa fritt. Den springer ut och in i skogen, jagar något emellanåt, men har alltid koll på var vi är och följer med på håll. Då vi promenerar tio kilometer springer den antagligen trettio. Lycka för en aktiv tax.

Hjärnan har inte använts så aktivt under påskhelgen, så det blev litet av en chock att befinna sig på jobbet igen. Det går litet trögt i dag, kan man väl säga. Lyckligtvis verkar läget vara detsamma för kollegorna också, så ingen ställer några större krav på en, heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar