onsdag 22 februari 2017

Lite sportlov

Solnedgång på mommos och moffas balkong
I södra Finland är det sportlov denna vecka. Alla fyra skolbarn är med andra ord lediga (abin har nu inga skoldagar kvar överhuvudtaget). Minstingen tillbringade måndag-tisdag hos mommo och moffa så de tre äldsta systrarna inte skulle bli överansträngda, men i går kväll hämtade jag hem henne. Och snart ska också maken och jag åka hem från våra respektive jobb och hålla ett minisportlov på fyra dagar. I kväll åker vi på kryssning till Stockholm med hela familjen, och när vi kommer hem på fredag morgon fortsätter vi direkt till lande.

Jag har ju inte kunnat hålla sportlov på många år, eftersom det sammanfaller med årsredovisningsproduktionen, men i år - när jag inte är ansvarig, bara hjälper till med vissa bitar - känns det möjligt med två lediga dagar. Toppen-toppen! 

För övrigt har vi fallit för en ny serie på Netflix - Designated Survivor. Att sjunka ner i varsin slöhög sent på kvällen, efter att man ha skött alla dagens uppgifter, och tillbringa en timme i Vita huset är ju ett perfekt februariprogram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar