söndag 22 oktober 2017

God morgon!

Här är soligt och fint (åtminstone hittills), helt perfekt temperatur för att sola, simma och promenera omkring. Staden är stor och verkar vara en typisk turistort, men månne vi inte ska hitta trevliga ställen här också.

Vi kom fram 12-tiden igår, och skyndade oss att direkt byta om och lägga oss vid (och i) poolen en stund. Sedan åt vi lunch (fisk, främst friterade räkor, bläckfisk (!) och torsk, mycket läckert) och förflyttade oss sedan till stranden. Vi har två riktigt stora hotellrum bredvid varandra, ett för oss och åttaåringen och ett för stora flickorna. Ovanligt nog är extrasängen, som ju brukar vara något av en nitlott för den som får den, en bekväm dubbelsäng. Och från balkongen har vi utsikten ovan.

Vi promenerade rätt långt innan vi kom till restaurangen där vi åt middag. Nu såg vi litet andra - och trevliga - delar av staden med bostadskvarter, små butiker (utan souvenirkrafs) och parker fyllda av folk (mest lokala familjer, vad det verkade) som njöt av lördagskvällen. Och vad fint att promenera till hotellet igen i den mörka, men alldeles varma natten.

Nu: dusch och frukost. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar