måndag 28 december 2020

Mellandagssysslor

Julen var på alla sätt trevlig, och fridfull, med bara familjen och mormor på plats. Vi saknade förstås moffa och den nyblivna sjuttonåringen (som firade i Irland, där hennes utbytesår börjar närma sig mitten), men dagen och kvällen var trevliga, maten god och julklapparna fina. Inte en enda bild tog jag, dock :)

På annandagen åkte vi till Tenala-lande. Äldstingen och hennes pojkvän gjorde oss sällskap. Ute regnade och ruskade det, men vi hade planerat ett projekt - att måla flera av furuväggarna vita - och för det ändamålet var ju vädret perfekt.

 

Aningen rörigt är det mitt i projektet...


...men vi är jättenöjda med slutresultatet. Mycket ljusare inomhus, och annan stämning. Vi funderar ännu om dörrarna borde målas i någon annan nyans?

Maken och minstingen målar för tillfället väggarna i det mindre sovrummet, till höger på bilden. När det är klart tänker vi flytta dubbelsängen dit från det stora sovrummet, och så ska det mindre sovrummet bli vuxensovrummet. I det större sovrummet tänkte vi sedan placera två våningssängar och en bäddsoffa, så ryms dit massor av barn, ungdomar och gäster vid behov. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar