tisdag 20 december 2022

Här igen

 

Hallå hallå, det har varit några hektiska veckor på jobbfronten. Allra mest har det handlat om lucia, och det allra mesta har varit roligt - och ibland riktigt magiska stunder, som här när vi kom ut på Domkyrkans trappa med tärnorna för att öva skridandet ner för trapporna och det råkade vara solnedgång. 

Men visst har vi hunnit med litet annat än jobb också. Luciabarnet har fyllt nitton, och firades med födelsedagsbrunch. Kvällen innan hade vi allihopa haft eller varit på fest (några olika), men vad är nu bättre än en brunch efter det.

Mycket har det snöat och mycket har vi skottat, men däremellan har det varit några andlöst vackra dagar. En av dem jobbade jag hemifrån, så jag kunde gå ut med hundarna när det var ljust. Vardagslycka, minsann.

På fredagen hände ännu en större grej på jobbet, men sedan tog brådskan slut. Under helgen hade jag samma känsla som när semestern just börjat, man har väntat på det så men är ändå helt avig - glad och irriterad samtidigt, liksom. Lättad och trött men ändå oförmögen att varva ner. 

Men nu har jag jobbat två dagar till i maklig takt och nu börjar det ta sig. Humöret är gott igen, och imorgon är jag ledig och ska fixa julgrejor. Sedan en jobbdag till och sedan jul! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar