tisdag 7 november 2023

November


Resten av arbetsveckan blev ganska intensiv, men på fredag kväll åkte vi ut till lande efter flera veckors paus. Brasa, varma smörgåsar till kvällsmat, kvällspromenad med hundarna i kolmörker och sedan lägga sig under ett varmt täcke i ett ännu litet kyligt sovrum medan stormen tjuter utanför. Härligt.

På lördagen besökte vi Chappe för första gången. Det var trevligt att se byggnaden, och utställningen också, fast vi kanske inte förstod oss helt på den. Sedan åt vi gott på restaurang med mommo, gick en sväng i svampskogen och upprepade i stort sett fredagens kvällsprogram. 


Och på söndagen kom sedan alla barn på blinimiddag. Länge sedan vi alla setts samtidigt, och så roligt att träffa dem alla. Snart bor dessutom bara ett barn hemma - också nittonåringen flyttar hemifrån, närmare studieplatsen, fr.o.m. december. 

Vi kollade igenom veckan, och idag var det min tur att jobba hemifrån så hundarna inte får så långa, ensamma dagar - men så dök först ena barnet och sedan det andra upp mitt under dagen, för båda hade blivit sjuka. Så kan det gå. Och det verkar inte gå någon större nöd på dem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar