måndag 15 januari 2018

Januariresan 2018

Hur jag än försöker får jag det inte att fungera med bilder i bloggen just nu! Nu försökte jag till och med med en lånad pc, men nej. Så tydligen får jag bara vänta tills jag får min nya jobbdator och där ställa in allt så det fungerar. Mycket frustrerande.

Men i London hade vi det toppenbra. Hotellet var så bra beläget, så vi promenerade till nästan alla ställen. Och åttaåringen har så uppenbart blivit stor - nu orkar hon precis lika mycket som vi andra. Går lika långt (och det var långt!), vakar lika länge, äter trots att maten är främmande, håller sig bredvid mig utan att sticka på egna äventyr, gnäller inte (så länge allt är intressant...) och beter sig på alla sätt som en exemplarisk reskamrat.

Vi gick i butiker, tillbringade lördag förmiddag på Portobello Road, kollade in mumierna på British Museum (åtttaåringen och jag), gick på hipstermarknad (maken och tonåringarna), såg Thriller Live-musikalen, drack öl på pubar (alla myndiga), gick tiotals kilometer per dag, sov korta nätter och åt faktiskt mycket gott vid varje måltid. En traditionell och alldeles utmärkt storstadshelg.

Resans roligaste åttaåringskommentar (appropå uteliggarna) var "Mamma, jag vet en sak som är ännu farligare än alkohol och kvarg." Förvirringen var total, tills jag insåg att hon menade alkohol och knark.


1 kommentar:

  1. Hej, låter som en fin resa. Har du alltså problem att lägga in bilder när du bloggar via telefonen? Eller får du inte med datorn heller? Låter konstigt, testa att sätta in bilderna först och sen texten. När jag bloggar med telefonen på Blogger-appen , måste jag sätta in bilderna först (måste även ta dem just då, får inte insatt bilder från mitt fotogalleri) och sedan skriver jag texten.

    SvaraRadera