fredag 12 januari 2018

London!

Godmorgon från London! I går, efter skola och jobb och skjutsande av hund till hundhotellet, tog vi kvällsplanet till London. Det har ju redan blivit tradition för oss med en januariresa till London, och den här gången följde hela familjen med - och en annan familj, så vi är totalt elva personer. Alla har ju sina egna intressen, och det är annars också svårt att koordinera ett så stort sällskap, så vi kommer nog att göra mycket på olika håll och ses ibland. Men det är ju jättetrevligt att äta tillsammans!

Flygbiljetterna var synnerligen förmånliga, men boende i London är ju aldrig det... Det verkar dock som om vi har hittat ett ganska bra, centralt beläget B&B. Familjerummet, som jag delar med maken och största och minsta dottern, har två dubbelsängar, fyra-fem meter takhöjd, enorma fönster, balkong och utsikt över British Museum. Och plankgolv! Mellandöttrarnas rum på vindsvåningen är mera traditionellt med heltäckningmatta och kraftigt lutande golv. Vi kom fram niotiden på kvällen och gick sedan ännu (fast åttaåringen tänkte svimma av trötthet) till en pub i kvarteret bredvid på öl, cokis och snacks som kvällsbit. Så trevligt med pubarna! 

I dag tänkte vi gå i butiker här i centrum. Förhoppningen är att det inte ska vara såå mycket folk nu en vardagsförmiddag. Och i kväll blir det musikal. Men först English breakfast, bara mitt ressällskap vaknar.

Den andra familjen har för övrigt valt att hyra en centralt belägen lägenhet. Det blir intressant att jämföra våra två alternativ när vi ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar