onsdag 14 juni 2023

Helgen

 

Förra helgen inleddes med den redan traditionella (tredje gången nu) sommaren-börjar-pizzakvällen med mitt jobbteam på vår bakgård. Vi har en Ooni-pizzaugn, som gräddar pizzorna på en minut, och konceptet har utkristalliserat sig så att jag gör pizzadeg, alla hämtar någon fyllning till pizzorna, vi dukar och förbereder tillsammans, gräddar pizzorna litet turvis, delar dem och äter. 9 av12 personer kunde komma denna gång, och det var jättetrevligt. Så glad att ha kollegor som man gärna umgås med också på fritiden.

På lördag förmiddag åkte vi till lande, åt en snabb lunch (korv), sjösatte båten och tog en båttur. Den eftermiddagen blåste det ännu aningen kallt - eller kanske det bara berodde på att havsvattnet ännu är ganska kallt.

På söndag morgon var det äntligen premiär för morgonkaffe på terrassen. Som jag har väntat på det! Äntligen är det tillräckligt varmt för att man inte ska frysa.


Efter några timmars underhållsarbete på gården och trevligt lunchbesök av mommo var det dags för söndagens båttur. Den här gången fick hundarna komma med - och den här dagen hade man det skönt också med bara armar. Härligt.


Och till sist en helt orelaterad bild från Åbo, där jag var på en jobbgrej i går - bara för att gränden var så fin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar