tisdag 3 maj 2016

Ravinvandring

Andra semesterdagen var solig från morgon till kväll, och vi tillbringade den på stranden och vid poolen. Den tredje familjen i sällskapet kom redan på förmiddagen. Hotellområdet är perfekt för sällskap med barn - mellan hotellbyggnaden och stranden finns stora gräsplaner, en fotbollsplan, en lekplats och en volleybollplan, så när ungarna har ätit klart rusar de alla iväg och leker/spelar och de vuxna får äta klart i lugn och ro. Toppen med storasystrar som snällt nog håller ett öga på de minsta.

På måndag morgon var det mulet, och vi bestämde oss för att ge oss ut på en vandring (två av mammorna med egna och ett extra barn gav sig iväg, tvååringen och hans mamma fick stanna "hemma"). Vi körde upp i bergen och upptäckte att getabockarna (som snabbt döptes om till getastollar) tycks  trivas på vägen - den är väl varm och mysig. Ofta låg de helt enkelt mitt på vägen bakom en kurva, så man fick köra lugnt. 

Vi vandrade igenom den 8 km långa Imbrosravinen. Det var vackert och spännande och precis lagom långt - vandringen tog drygt tre timmar och de minsta började bli litet trötta på slutet. Sedan körde en "taxi" (de tre stora barnen fick sitta på flaket!) oss tillbaka till bilarna. Supertrevlig utfärd.

Mot eftermiddagen klarnade det upp, och vi hann ännu simma en timme före middagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar