måndag 9 maj 2016

Resten av veckan

I takt med att semesterdagarna gick blev telefonen allt mer bortglömd - som det brukar vara, och som det ska vara. Den enda iPaden som vi hade med fick damma i ett hörn hela veckan, bortsett från flygtimmarna. Blogguppdateringen blev alltså inget vidare, men här kommer en sammanfattning av resten av veckan:

En dag hade de en uppblåsbar klätterbana i poolen, till barnens stora glädje.

De två minsta kompisarna hade av en slump exakt likadana simdräkter. Det var något förvirrande för mig, som kommenderade än den ena och än den andra blonda flickan i prickig simdräkt, i tron att det var min egen. Men det skadade säkert inte.

Kvällsvadandet blev en viktig rutin - jag tror barnen hade blöta kläder varje kväll.

Till vår egen överraskning dansade vi grekiska danser två kvällar i rad. ALLA dansade (på hotellet fanns också många grekiska familjer på semester), och vi ville ju inte heller vara tråkiga. På bilden får sextonåringen lära sig damernas steg i någon av danserna. 

Att hyra bil var en toppenidé. Genast om det blev mulet (eller om vi hade fått nog sol för en dag) satte vi oss i den och åkte omkring en sväng. 


Två eftermiddagar tillbringade vi i Chania, och en dag i Rethymnon. Båda har en mycket vacker gammal stad, men om jag måste välja tycker jag att Chania är ännu snäppet trevligare. 

De minsta deltog i minidiscot varje kväll.
 
En kväll överraskade städerskan oss med att ha strött godis över hela vår säng. Vilken lycka! 
 
Slutet av veckan blev strålande vacker - och varm. 

Inte att undra på att man är litet trött i flyget hem, efter en toppenvecka med sol, sim och kompisar, då man var inomhus bara på nätterna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar