söndag 30 oktober 2016

Lördag med bokmässa

Tolvåringen och jag besökte bokmässan i går. De båda största systrarna var upptagna (16-åringen är på EYP i Nådendal och 18-åringen var på ett evenemang med FBK), och maken och sjuåringen bestämde sig för att hellre gå på Skattkammarön på Svenska Teatern, så vi var på tu man hand. Det var faktiskt ganska skönt att vara ett litet och lättrörligt sällskap, för som vanligt var där väldigt mycket folk. Trevligt nog stötte vi på mommo nästan med detsamma och gick sedan runt med henne.

Efter ett par timmar på bokmässan (och några bokinköp) åkte mommo hemåt och tolvåringen och jag fortsatte in på mat- och vinmässan. Där var det dock sådan trängsel att vi inte orkade speciellt länge - vi åt bara thailändsk lunch och gick runt ett varv innan vi också åkte hem.

Och sedan gjorde vi middag. Saltimbocca alla Romana (men med kyckling), ostbricka och kladdkaka med chokladmousse och spindeldekoration - mycket gott. Kvällens Netflix-bidrag blev inledningsavsnittet till den nya Sherlock-serien (alltså inte ny som i att den precis har kommit ut, men ny som i inte original), och den verkar ju synnerligen lovande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar