onsdag 16 augusti 2017

Hejhej

Hoppsansa, vardagen började minsann med dunder och brak. Det har varit fullt upp på jobbet - men på ett bra sätt, än så länge. Nya projekt har startats och det är mycket på gång.

Kvällarna har också gått i ett nafs. Varje kväll är det något (eller mycket) som måste fixas. Alla hobbyn börjar, och i går började (äntligen!) skolan. Man ska välja, prata ihop sig med andra föräldrar, anmäla barn, fylla i lappar, göra inköp - och samtidigt vänja sig vid att handla, tvätta, laga mat, äta, umgås, gå ut med hunden och allt annat på några ynka kvällstimmar. Men bra går det, alla är nöjda och glada.

I helgen ska vi för övrigt åka till Köpenhamn - maken, jag och de två yngsta döttrarna. Vi bokade resan för länge sedan, och nu i efterskott inser man att vi kanske kunde ha lagt den några veckor senare. Nu är det så nära inpå semestern. Men roligt blir det, naturligtvis, Köpenhamn är en så trevlig stad. Flygen var billiga, men när vi sedan skulle boka hotell fick vi oss en mindre trevlig överraskning - de är vansinnigt dyra. Typ 1 200 euro för två vuxna och två barn, två nätter. Men efter idogt sökande hittade vi ett nytt hostel, som verkar bra. Det är centralt beläget och vi har ett privat rum med eget badrum - egentligen är det bara frukosten som skiljer från ett hotell. Och priset. Återkommer med recension, när vi har varit där!     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar