tisdag 22 februari 2022

Här är vi!

 

Man vågade ju inte räkna med det alls i förväg, men här är vi. Tjugotvååringen, tolvåringen och jag, i behaglig värme, med palmer och solnedgång i Atlanten. 

Det började ju inte så jättebra, med vinterns värsta snöstorm. Men jag gick ut och skottade klockan 03:30, och så körde snälla maken oss till flygfältet (litet spännande i början, då de inte hade hunnit ploga vår väg alls, och det hade säkert kommit 25 cm snö - men det gick bra). Så fick vi vänta en extra timme i planet innan det var avisat och kunde lyfta, och ovanligt länge på maten eftersom sidovindarna skapade turbulens så länge vi flög över Norden. 

Men sedan gick allt som smort. Planet landade, och vi fick rumsnycklarna redan medan vi väntade på väskorna på flygfältet - väldigt smidigt, så kunde man gå raka vägen till sitt rum från bussen istället för att köa till receptionen för att checka in. En timme senare njöt vi redan av värmen, solen och poolen.

Nu har vi ätit middag med solnedgångsutsikten ovan, och hotellsängen börjar kännas rätt lockande efter denna 20-timmarsdag. Härligt att vara här. 

För övrigt klarade 18-åringen sitt körprov idag och fick körkort! Hurra hurra för henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar