lördag 5 december 2015

Hejhej

Hänt sedan sis (bland annat):

Jag har haft födelsedag. Vi hade gäster kvällen innan, så födelsedagen firades lugnt och avslappnat med bara familjen (hela familjen tillsammans hela dagen, vilket nuförtiden är ganska ovanligt, men trevligt). Jag fick fina presenter på morgonen - bland annat kaffemuggen som togs i bruk på jobbet - och så bjöd maken oss alla på lunch på vår favoritrestaurang Mamma Rosa.  

Så missade tomtarna litet - men det får man väl ha överseende med då det är ganska hektiska tider nu. På kvällen den 30.11 undrade maken var vår stora kalender var - den där barnen i tur och ordning får en liten present på morgonen. Oh crap sa tomten, är det december redan i morgon? Men en dag försenat hade tomtarna skärpt sig och nu är allt i sin ordning.  

Och i går kväll var jag på mitt livs första restauranginvigning. En kompis är en i gänget som har öppnat en pizzarestaurang, och där var vi och åt fantastiskt god pizza i går. Sedan kom vi hem, dunsade ner i sofforna och såg på svenska Idols-finalen. Perfekt fredagsmys.

Nyss hade vi elvaåringens (tolv om en vecka) gudmor här på bruch, och stax ska vi på födelsedagskalas. Hejhej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar