måndag 15 maj 2017

Litet trött

Fem timmar i buss på fredag, åtta timmar sömn (eller ja - men natt) på ett skolgolv, nio timmar i en hall och fem timmar buss tillbaka. Aningen tröttsamt, men sjuåringarna var så ivriga och lyckliga. De kunde ju inte vila en sekund - ännu hela vägen hem var de i rörelse, lekte, ropade och busade. Första gången man var på spännande jompparesa, med sina kompisar OCH mammor, kunde det bli bättre?

Bussen kom hem tiotiden på kvällen, och vi förde sjuåringarna till oss, där tonåringarna fick ta över ansvaret för dem. Den andra mamman och jag klädde snabbt om oss, hoppade på cyklarna och fortsatte på fest (där papporna redan hade representerat familjerna i flera timmar). Det var också mycket trevligt, så vi kom hem rätt sent (eller tidigt).

På morsdagen var vi på traditionell - redan andra gången, och då börjar väl en tradition - picknick på Sveaborg. Solen sken, hela familjen var med, drakarna flög och allt var toppen. 

I dag var jag på jobbet redan 6.30 (hade en viktig grej på jobbet), men det var bra, för jag måste också gå tidigt...

...för att igen fixa den lilla gymnasten i uppvisningsskick. Vi får väl vänta några år på att de själva kan börja laga sina frisyrer.

Men sedan fick maken gå på dagens uppvisning - vilket han faktiskt gärna gjorde, han har inte sett dem uppträda än.  Och nu ska vi försöka få till en lugn kväll och lång natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar