torsdag 25 maj 2017

London - igen!

Ursäkta, ursäkta, orimligt lång bloggpaus. Först berodde det på... jobb, säkert?... och sedan på ett intensivt, men mycket mycket trevligt, veckoslut i London. Min svägerska och jag hade gett resan i present åt våra män, bröderna, och förra helgen var det äntligen dags. Vi plockade upp dem 5.30 på fredag morgon och tog morgonplanet till London. Efter en publunch gick vi omkring på stan hela dagen.

Neil's Court, väldigt trivsamt (men pyttelitet). Här kunde man äta en annan gång.

Men på fredag kväll åt vi på Jamie's Italian i Covent Garden. Riktigt, riktigt bra, fina råvaror som var väl tillredda - trots att restaurangen var stor och proppfull. Proppmätta, aningen berusade och mycket nöjda kollapsade vi sedan i våra sängar efter en 20-timmarsdag.

Nästa dag delade vi på oss. Det andra paret skulle åka på en sightseeingtur och vi gjorde hellre något annat. På grund av tidsskillnaden vaknade vi tidigt och tog bussen mot Notting Hill redan strax efter åtta - och fick första sätet i övre våningen!  

Sedan fortsatte vi på lunch till Camden, där vi började med att prova friterad halloumi med yoghurtsås, hackad mynta och granatäppelkärnor. Otroligt gott, vi måste försöka laga det hemma också.

Cyberdog!

  
Sedan sammanstrålade vi med de andra för middag (restaurangen hette Polpo, också väldigt gott) och litet barhäng.
På söndagen åkte vi först till Old Spitalfield Market och Brick Lane, där vi bland annat såg dessa regnbågscroissanter (smakade inte). Till sist litet shopping i centrum, och så åkte vi trötta och nöjda och belåtna hem igen. Otroligt så mycket man hinner med på tre dagar, när man bara är fyra vuxna och bor i centrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar