måndag 3 april 2017

Härliga tider

Förra arbetsveckan blev rätt intensiv, med långa dagar och korta nätter - så blir det alltid inför bolagsstämman och resultatpubliceringen. Men nu är allt fixat för i år!

På helgen var vi bortbjudna både på fredag kväll och på lördag kväll. Så roligt och välbehövligt att prata strunt - och litet allvar - och skratta med gamla vänner. Det blir alltför sällan nuförtiden, och ändå är det ju så viktigt och värt att prioritera högt. På fredagen hade vi de tre yngsta döttrarna med. När middagen började insåg vi med skräckblandad förtjusning att förrätten var sniglar! Jag tror att bara maken hade ätit det förut, och alla damer hade nog vissa fördomar. Men sniglarna gratinerade i vitlökssmör visade sig överträffa alla förväntningar. Alla åt, till och med sjuåringen provade en snigel. Bra att utmanas ibland.

På lördagen for vi utan barn. Också den kvällen var supertrevlig, och det verkade inte gå någon nöd på barnen här hemma heller - bilden är från deras filmkväll. Dessutom hade de städat upp så allt var prydligt när vi kom hem på natten, 1000 poäng.

Jag hade nog litet svårt att få ner varven efter arbetsveckan, och vaknade 6 på lördag och 7.30 på söndag, trots sena kvällar och trots att inget barn väckte mig. Men efter jobbdagen i dag börjar nu en minisemester. I morgon ska jag bara vara hemma och pyssla, och på onsdag åker vi till Pärnu med artonåringen. Superskönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar